Een schoon hotel, goede bedden, een nette badkamer en het kunnen pakken van een versnapering is uiteraard een must bij het runnen van een hotel. Door het aanbieden en/of faciliteren van leuke (sport)activiteiten biedt je als hotel zijnde net dat beetje extra. Hieronder beschrijven we een aantal leuke (sport)activiteiten die je in overweging kunt nemen om aan te bieden. 

Een padelbaan

Tennisbanen zie je bij menig hotelketens terugkomen. Het aanleggen van een tennisbaan is dan ook alsnog een goede optie, vele bezoekers kunnen dit wel waarderen. Toch zie je de laatste tijd een soortgelijke sport, padel in populariteit stijgen. Het is een vrij “nieuwe” sport, die vele mensen nog willen uitproberen. Dus waarom niet tijdens een verblijf bij jouw hotel! Een padelbaan aanleggen? Dan doen de specialisten van Wijnbergen Sportbouw graag voor je! 

Een binnen- en buitenzwembad

Een zwembad is en blijft een van de favorieten faciliteiten voor de bezoekers. In de zomer vindt men het fijn als er een buitenzwembad beschikbaar is met een mooi terras. Zo genieten je gasten lekker van de zon met een heerlijk drankje en af en toe een plons in het zwembad. Heb je naast een buitenzwembad ook een binnenbad? Dat is samen al helemaal top! Mocht het niet zulk lekker weer zijn kunnen de gasten hun zwemavonturen binnen voortzetten. Ook in de winter biedt je de gasten hiermee een leuke activiteit. 

Ruimte met een pooltafel, voetbaltafel, dartbord 

Een ruimte met een pooltafel, voetbaltafel, dartbord en wellicht een pokertafel is zowel voor jong als oud, als single als stel en als familie zijnde erg leuk! Daarnaast is het ook een goede plek om te kunnen socializen met andere hotelgasten. Wie weet maken je hotelgasten daar wel de vrienden van hun leven. Faciliteer bij deze ruimte een barretje en je maakt nog een leuke winst ook.

Waar wacht je nog op? Ik zeg doen!