Hotels

Auto huren in Amsterdam

Auto huren Amsterdam is handig voor toeristen die voor hun vakantie in Nederland landen op Schiphol en vanaf daar direct mobiel willen zijn.

Wijnen van Italiaanse bodem

“Life is too short to drink bad wine”. Een waarheid als een koe. De Wijnboetiek heeft uitsluitende bijzondere wijnen met een verhaal. Kies die lekkere Italiaanse wijn die het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Personeelskleding in de horeca

Personeel in de horeca dient een uitstraling te hebben die past bij het restuarant, hotel of café waarvoor ze werken. Een mooie manier om dit voor elkaar te krijgen, is door ze bedrijfskleding te laten dragen. Dit kan al zo eenvoudig zijn als een bedrukte polo.

Kunstgras op de hotelbinnenplaats

Steeds meer hotels kiezen ervoor om een wintergroene kunstgrasmat op de binnenplaats. Een kunstgras terras is uitermate geschikt als je jouw bezoekers in ieder seizoen wil laten genieten van het groene geluk.

Hotel schoonmaak corona

Opzoek naar een corona schoonmaakbedrijf voor uw hotel? Het corona team is een ervaren team voor het ontsmetten van virussen. Met speciale apparatuur kunnen wij het gehele hotel reinigen.

Jasperscateringcompany.nl

Ben je op zoek naar een goede cateraar in de regio Amsterdam? Overweeg dat Jaspers Catering Company in te huren voor jou feest of evenement.

Aanrader: Amsterdams vleesrestaurant

Zonnebril van Polaroid kopen

Ga je op vakantie in Nederland en wil je graag een mooie en prettige zonnebril voor de aangelegenheid? Overweeg dan een zonnebril van het merk Polaroid.

Zonnebril van Polaroid kopen

Ga je op vakantie in Nederland en wil je graag een mooie en prettige zonnebril voor de aangelegenheid? Overweeg dan een zonnebril van het merk Polaroid.

CRM-systeem voor hotels

Heb je een hotel en wil je graag je gasten en hun contactgegevens goed kunnen bijhouden in je administratie? Overweeg dan een CRMsysteem door te kijken op www.crmoverzicht.nl.

Vakantiehuis makelaars

Van plan om een vakantiewoning te kopen? Neem contact op met een vakantiehuis makelaar voor advies op maat. Met een makelaar kan je diverse vakantiehuizen bespreken en maak je uiteindelijk de beste investeringskeuze.

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP automatiseert bedrijfsprocessen.

Paasgeschenken

De leukste en lekkerste paasgeschenken vind je bij Chocolade-paradijs.nl. Verras je personeel of je familie met heerlijke chocolade.