Foto’s zijn leuk om terug te kijken. Ze brengen vaak goede herinneringen naar boven van bijvoorbeeld leuke vakanties. Tegenwoordig maken we de meeste foto’s met onze telefoon. Je kan er voor kiezen om de foto’s in mapjes op je telefoon te bewaren, maar een ‘fysieke’ versie hebben is vaak leuker. Hieronder enkele opties om je foto’s te ‘bewaren.’

Fotolijstjes

Het is ouderwets, maar het blijft leuk. Het bewaren van je foto’s in een fotolijstje. Je kan de foto’s thuis uitprinten of bij een automaat in bijvoorbeeld de Hema. Ook met fotolijstjes kan je creatief zijn. In een groot lijstje kan je bijvoorbeeld meerdere kleine formaat foto’s bij elkaar voegen.

Fotoboek maken online

Je fotoboek digitaal samenstellen en dan fysiek ontvangen is ook een mogelijkheid. Zo heb je meerdere foto’s bij elkaar in een album. Je kan erg creatief zijn met het samenstellen van je online fotoboek. Allereerst kies je vaak wat voor soort fotoboek je wilt hebben. Bij Fotostunter.nl kan je bijvoorbeeld kiezen tussen:

  • Spiraal fotoboek
  • Softcover fotoboek
  • Vlakliggende fotoboek
  • Hardcover boeken

Daarna kan je beginnen met het samenstellen van de pagina’s en het uitkiezen van de foto’s. Ook op de voorkant van het fotoboek kan je foto’s toevoegen.

Handgemaakt fotoboek

Naast het digitale werk, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om je foto’s uit te (laten) printen en dan opplakt in een mooi boek. Je fotoboek wordt hierdoor nog persoonlijker. Vul deze aan met geschreven stukjes tekst, stickers en tekeningetjes en je hebt een uniek exemplaar in handen.

Polaroids

Naast het nemen van foto´s met je mobiel, kan je ook foto´s nemen met een polaroid camera. Deze camera print de vierkante foto direct uit op een polaroid fotoframe. Er zijn verschillende polaroid fotoframes verkrijgbaar met elk een eigen patroon. De polaroids kan je ophangen in huis, in een fotoboek plakken of bij elkaar in een grote fotolijst leggen.