hotel abbekerk

6 nuttige tips voor een geslaagd bedrijfsuitje in Rotterdam

Geplaatst op

Hoe weet je nou of een bedrijfsuitje in Rotterdam gaat werken voor jouw team? Wij geven je 6 tips waarmee je je goed kunt voorbereiden, zodat het op de dag van het bedrijfsuitje daar in ieder geval niet aan kan liggen! Deze tips helpen je metde organisatie van een geslaagd top uitje in Rotterdam, waarmee je verschil kunt maken en natuurlijk tijd kunt besparen! Wie wil dat nou niet? Een bedrijfsuitje Rotterdam bij Uitjesbureau zorgt voor verbinding en brengt de teambuilding naar een hoger level. Een dag waar nog lang over wordt nagepraat, dat is waar wij naar streven.

Tip 1: Bepaal het doel van het uitje

Wat is de reden dat er een bedrijfsuitje wordt georganiseerd? Gaat het om de jaarlijkse teambuilding? Of is er een speciale gelegenheid zoals een jubileum van het bedrijf, de lancering van een nieuw product of een afscheid van een gewaardeerde collega die jarenlang in dienst is geweest? Vooraf het doel en het gewenste effect duidelijk op papier hebben staan is belangrijk, zodat de juiste activiteit hierbij uitgekozen kan worden. Bij elk doel past een andere activiteit zoals teambuilding waarbij samenwerkingsopdrachten centraal staan, een personeelsfeest of een workshop met een grappig of leerzaam thema!

Tip 2: Waar worden je collega’s blij van?

Als organisator wil je natuurlijk dat alle collega’s een leuke dag hebben en dat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat. Inventariseer daarom vooraf waar je collega’s blij van worden en wat voor verwachtingen zij hebben. Hierdoor voorkom je dat het een totale mismatch wordt.Een middag spenderen op de Kralingse Plas, terwijl meer dan de helft niet van wateractiviteiten houdt is geen goed idee!Als je een bedrijfsuitje organiseert voor een grote groep is het niet mogelijk om het iedereen naar zijn of haar zin te maken, maar je kunt er natuurlijk wel zo veel mogelijk rekening mee houden.

Tip 3: Kies een dag wanneer de meeste collega’s kunnen

Het is altijd een kunst om de juiste datum te prikken voor een bedrijfsuitje. Er zullen gegarandeerd collega’s zijn die niet mee kunnen, maar je kunt wel rekening houden met een aantal factoren! Vermijd vakantieperiodes, vaak zijn er dan al plannen gemaakt en dan hoeven collega’s deze niet om te gooien. Plan je een avondactiviteit? Kies dan voor een vrijdagavond, zo zitten je collega’s de volgende dag niet met een kater op kantoor. Vaak zijn collega’s na een drukke periode op het werk toe aan een gezellige activiteit. Wanneer je hierop inspeelt, heb je de meeste kans dat veel collega’s graag meegaan!

Tip 4: Verras iedereen met een originele activiteit

Dit is waar Uitjesbureau Rotterdam goed van pas komt! Soms moet iedereen even uit zijn of haar comfort zone gehaald worden. Escape rooms, een stadsspel, dinerspel of een uitdagende workshop? Bij ons vind je het allemaal. Wist je dat wij zelfs een unieke licentie hebben voor het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje? In samenwerking mettv producent IDTV mochten wij als enige evenementenbureau deze game ontwikkelen. Alleen bij ons vind je dus het échte spel met de originele tunes, opdrachten, vrijstellingen en jokers!

Tip 5: Stel een team samen van organisatoren

Om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het slim om een paar mensen binnen het team aan te wijzen die verantwoordelijk zijnvoor de organisatie van het bedrijfsuitje. Het is ten eerste veel leuker om samen een evenement te organiseren en ten tweede kun je op deze manier ook de taken verdelen. Pas op dat je niet te veel mensen verantwoordelijk stelt, meer mensen betekent ook meer meningen en daardoor kan het lastiger zijn een knoop door te hakken. Kies mensen uit die goed kunnen samenwerken en ga er mee aan de slag!

Tip 6: Splits je collega’s op in verschillende teams

Het is handig om vooraf de teamindeling klaar te hebben. Hiermee voorkom je chaos op de dag van het evenement. Daarnaast kun je rustig de tijd nemen om te kijken hoe je de teams gaat indelen. Ben je met een grote groep van verschillende afdelingen en is het doel van de dag elkaar beter leren kennen? Mix de collega’s van de verschillende afdelingen dan door elkaar. In teams voltooi je verschillende opdrachten waardoor teamgenoten gedwongen worden om samen te werken. Meer teambuilding wordt het niet!

Wij hopen dat je dankzij deze tips beter voorbereid bent op jouw bedrijfsuitje in Rotterdam. Wil je nou zeker zijn van een originele teambuilding activiteit neem contact met ons op en onze ervaren event managers zorgen er samen met jou voor dat er nog lang wordt nagepraat over jullie bedrijfsuitje!

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de beste bestemmingen over de hele wereld en vind het perfecte hotel voor jouw volgende vakantie of zakenreis. Of je nu op zoek bent naar een romantisch toevluchtsoord aan het strand, een bruisend stadsverblijf of een rustig toevluchtsoord in de natuur, wij hebben het allemaal. Leer meer over de verschillende soorten accommodaties, van boutique hotels tot grote hotelketens, en vind de ideale plek om te verblijven die past bij jouw behoeften en budget. Ontdek ook handige tips en adviezen over het boeken van hotels, het plannen van je reis en het maximaliseren van je hotelervaring. Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of een nieuweling in de wereld van het hotelwezen, wij staan klaar om je te helpen de perfecte accommodatie te vinden voor een onvergetelijk verblijf. Begin je zoektocht naar jouw ideale hotelervaring hier op onze website en maak van je volgende reis een droomvakantie!

Contactgegevens

Via info @ hotelabbekerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden