hotel abbekerk

Kaprun: wat kun je daar zoal doen?

Geplaatst op

Kaprun is een plaats in Oostenrijk die zowel ’s zomers als ’s winters volledig in het teken staat van toerisme. Van perfecte sneeuwcondities op 3 kilometer hoogte en ongeveer 130 kilometer aan pistes, tot prachtige bergwandelingen doen en watervallen bezoeken: het hele jaar door vermaak je je prima in Kaprun. Boek via Romex-restate.nl eenvoudig een luxe 4- of 5-sterren appartement in Kaprun, boek een vliegticket of pak de auto en laad je batterijen op in Kaprun! Hieronder lees je wat je in de winter of zomer allemaal kunt beleven in dit plaatsje.

Wintersportvakantie in Kaprun

Als geliefd en populair ski- en sportgebied komen er jaarlijks veel Europeanen naar Kaprun; zelfs vanuit andere werelddelen. Dat laat wel zien hoe goed je je hier kunt vermaken in de winter. Het is namelijk een sneeuwzeker gebied met zo’n 30 bergtoppen. Of je nou een beginnende of ervaren wintersporter bent, er is plek voor iedereen. Voor beginners en families raden we de Maiskogelberg aan. Meer ervaren wintersporters kunnen op de gletsjers hun hard ophalen. Na afloop geniet je gezellig met z’n allen van het ruime aprés-skiaanbod. Ook werd er in dit gebied in 2010 het grootste Spa & Wellness Centre van Oostenrijk geopend.

Kaprun tijdens de zomer

Bij vakantie in Kaprun, of bij vakantie in Oostenrijk in het algemeen, denkt men gauw aan wintersport. Maar in de zomer is dit gebied net zo mooi en valt er net zo veel te beleven. Van watersport en tennis tot paragliden en mountainbiken. Zin in een dagtrip naar Salzburg? Of ben je meer van de uitdagende bergtochten? Er is in dit gebied genoeg te doen in de zomer. Onder het kopje must-see vllen de Sigmund Thun Klamm watervallen en Kaprun Castle – een prachtig middeleeuws kasteel. Appartementen van Romex Restate bevinden zich op een goede locatie om al deze bezienswaardigheden te kunnen bezoeken.

Gerelateerde berichten

Luxe genieten op Ibiza: De ultieme accommodatie opties

Ibiza staat bekend om zijn weelderige landschappen, bruisende nachtleven en adembenemende stranden. Voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe...

Lees meer

Belangrijke tips wanneer je een auto huurt voor een vakantie in Nederland

Wanneer je in Nederland op vakantie bent is het fijn om een auto te huren. Denk bijvoorbeeld aan een auto huren Schiphol. Hier kan je direct mee op...

Lees meer

Over ons

Ontdek de beste bestemmingen over de hele wereld en vind het perfecte hotel voor jouw volgende vakantie of zakenreis. Of je nu op zoek bent naar een romantisch toevluchtsoord aan het strand, een bruisend stadsverblijf of een rustig toevluchtsoord in de natuur, wij hebben het allemaal. Leer meer over de verschillende soorten accommodaties, van boutique hotels tot grote hotelketens, en vind de ideale plek om te verblijven die past bij jouw behoeften en budget. Ontdek ook handige tips en adviezen over het boeken van hotels, het plannen van je reis en het maximaliseren van je hotelervaring. Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of een nieuweling in de wereld van het hotelwezen, wij staan klaar om je te helpen de perfecte accommodatie te vinden voor een onvergetelijk verblijf. Begin je zoektocht naar jouw ideale hotelervaring hier op onze website en maak van je volgende reis een droomvakantie!

Contactgegevens

Via info @ hotelabbekerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden