hotel abbekerk

Bijzondere dingen om te doen tijdens je vakantie in Drenthe

Geplaatst op

Ben je op vakantie in Drenthe en wil je graag een paar bijzondere dingen doen tijdens je vakantie? In deze blog willen we je een aantal spannende en onconventionele ideeën geven voor hoe je je vakantie in eigen land bijzonder kunt maken. We zullen in deze blog dus niet spreken over de gebruikelijke suggesties zoals het maken van een wandeling of het bezoeken van een museum of de dierentuin. Lees dus snel verder en ontdek of er ook iets voor jou tussenzit.

#1: Vakantie vier je niet alleen

Als je single bent, betekent dat nog niet dat je nergens naartoe kunt op vakantie in je eentje. Natuurlijk hebben ook mensen zonder een relatie behoefte aan vakantie, maar het is stiekem toch wel erg fijn om een nacht met een ander door te brengen als je in een mooi hotel zit. Ben je op zoek naar een passionele avond in een onbekende stad of plaats? Ga dan naar de website van Ondeugende Date en plan een sexdate in Drenthe.

#2: Ga met de billen bloot

Er zijn een aantal momenten wanneer je letterlijk met de billen bloot gaat en wanneer dit eigenlijk ook min of meer verwacht wordt. Zo heb je natuurlijk de sauna waar je, als het tenminste geen badkledingdag is, niet gekleed naar binnen mag. Een andere situatie is een naaktstrand en ook in Drenthe kun je er daar een aantal van vinden. Zo is er de Engelgaarde in Meppel, Het Verlaat te Valthermond, maar ook heuse naturistencampings. Ben je nog nooit naar een naaktstrand of een naturistencamping geweest? Probeer het eens en ontdek wat een vrij gevoel je zult ervaren.

#3: Bezoek Kamp Westerbork

Als je naar Drenthe gaat, dan kan het de moeite waard zijn om een bezoek te brengen aan kamp Westerbork. Dit is een doorgangskamp in de buurt van Hooghalen. Hier werden in de tweede wereldoorlog meer dan honderdduizend mensen doorgesluisd of gedeporteerd naar concentratiekampen en vernietigingskampen in Tsjechië, Polen en Duitsland. Het is geen prettige ervaring, maar zeker de moeite waard om eens met de eigen ogen te zien.

Gerelateerde berichten

Luxe genieten op Ibiza: De ultieme accommodatie opties

Ibiza staat bekend om zijn weelderige landschappen, bruisende nachtleven en adembenemende stranden. Voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe...

Lees meer

Over ons

Ontdek de beste bestemmingen over de hele wereld en vind het perfecte hotel voor jouw volgende vakantie of zakenreis. Of je nu op zoek bent naar een romantisch toevluchtsoord aan het strand, een bruisend stadsverblijf of een rustig toevluchtsoord in de natuur, wij hebben het allemaal. Leer meer over de verschillende soorten accommodaties, van boutique hotels tot grote hotelketens, en vind de ideale plek om te verblijven die past bij jouw behoeften en budget. Ontdek ook handige tips en adviezen over het boeken van hotels, het plannen van je reis en het maximaliseren van je hotelervaring. Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of een nieuweling in de wereld van het hotelwezen, wij staan klaar om je te helpen de perfecte accommodatie te vinden voor een onvergetelijk verblijf. Begin je zoektocht naar jouw ideale hotelervaring hier op onze website en maak van je volgende reis een droomvakantie!

Contactgegevens

Via info @ hotelabbekerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden