Traditionele vrijgezellenfeesten bestaan meestal uit strippers, drank en nog meer strippers. Wil jij iets unieks regelen voor je vriendin en wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Lees dan deze ideeën voor een unieke bachelorette party.

1. Whisky proeverij

Het is niet goedkoop, maar als je je eigen privé proeverij regelt in een chique whiskybar, kun je een bijzondere ervaring beleven. Het is makkelijk, kost weinig tijd en voegt echt iets toe aan je vrijgezellenfeest. Als je van whisky houdt dan.

2. Skiën

Een ski-trip heeft alles om een vrijgezellenfeest perfect te maken. Spanning, snelheid, dansen, alcohol en een gezellige lodge. Ga je met je groep vriendinnen skiën voor een vrijgezellenfeest, dan zullen jullie dit niet snel vergeten.

3. Huur een strandhuisje

Als er genoeg mensen meedoen, is het huren van een huis goedkoper dan een hotel.  Daarnaast is het vele malen leuker! Het geeft je vrijgezellenfeest een old-school vibe en zorgt voor een supergezellig tijd bij elkaar.

4. Speel paintball

Ook voor vrouwen kan paintball erg leuk zijn. Als je niet bang bent om een beetje vies te worden en een paar blauwe plekken te krijgen, is paintball wellicht iets voor jouw vrijgezellenfeest.

5. Sigaren proeverij

Ga op zoek naar een chique sigarenlounge en rook sigaren die je nooit, maar dan ook nooit zou willen kopen. Kleine kans dat je dit nog eens in je leven gaat doen, dus waarom niet bij je vrijgezellenfeest?

6. Skydiven

De meeste mensen willen gaan parachutespringen maar doen dat nooit vanwege de hoge kosten. Skydiven is een leuk alternatief dat net zo spannend is en een stuk minder duur. Vooral voor een groep vrouwen die wel in zijn voor een beetje spanning is dit een leuk idee dat jullie niet zo snel zullen vergeten.