Een dagje Utrecht? Daar hoort lekker eten en drinken bij! In Utrecht zijn er echt mega veel leuke en lekkere restaurants. Daarom proberen wij het met dit lijstje iets makkelijker voor je te maken! In dit lijstje staan wat betaalbaardere als duurdere restaurants. Een leuke mix, zodat er voor iedereen wat tussen zit! 

De Rechtbank

Restaurant en hotel De rechtbank bevindt zich in een prachtig historisch pand. Het pand werd gebouwd in 1054 en werd gebruikt als een benedictijns klooster. Na de reformatie werd het pand gebruikt als rechtbank. Vandaar ook de naam van dit hotel/restaurant. De Rechtbank serveert heerlijke gerechten. Je kunt hier terecht voor de lunch, high tea, een borrel of een uitgebreid diner. De Rechtbank staat al jaren bekend om de verrukkelijke truffelrisotto. Niet zo gek ook, deze moet je eigenlijk wel een keer gegeten hebben! 

Shabu To Go Utrecht Leidsche Rijn

Eet je liever vanaf je eigen bank of eettafel of lekker in het park met je vrienden? Bestel sushi bij Shabu To Go Leidsche Rijn.  Kies uit de lekkerste maki’s, handrolls of uramaki’s en vergeet de heerlijke bijgerechten niet. 

Pret A Porter

Pret A Porter is een gezellig en knus restaurant-café, waar je heerlijke creatieve en verse gerechten kunt eten. Daarnaast zit je in een sfeervol restaurant waar je je snel op je gemak voelt. Het voordeel is dat Pret A Porter goed betaalbaar is!

Humphrey’s Utrecht

Aan de gracht van Utrecht eten? Dat kan bij Humphrey’s. Een sfeervol, knus en gezellig restaurant gestijld met een Frans tintje, met kroonluchters en vele rode tinten. Je eet hier al een 3-gangenmenu voor € 29,95. Je hebt hierbij per gerecht de keuze uit genoeg verschillende gerechten.  

Lucy Lou

Leuk, lekker en hysterich is typerend voor Restaurant Lucy Lou. Hier serveren ze heerlijke Zuid Amerikaanse streetfood. Houd je van Tequila en/of Mezcal? Dan zit je bij Lucy Lou goed! Ze hebben 50+ soorten Tequila en Mezcal.