Er zijn een aantal zaken die je kunt doen om je hotel zo veilig mogelijk te maken. We hebben het er dan over dat er geen mensen ongevraagd naar binnen kunnen komen om spullen te stelen. Je kent ze wel, de inbrekers. Met begint natuurlijk allemaal bij een goede afdichting van je woning. Het is slim om een check te laten doen of al je sloten nog wel op orde zijn daarvoor kun je slotenmaker amsterdam laten komen. Deze kan een zogenaamd inbraakpreventie advies geven waardoor je zeker weet dat je sloten of op orde zijn of gemaakt worden.

Sloten up-to-date 

Kan zijn dat je hotelsloten heeft die enige tijd geleden ge├»nstalleerd zijn, We mogen er wel vanuit gaan dat dit eigenlijk wel het geval is. Dan is het erg slim om je sloten een update te laten geven. Je kunt die voor een slotenmaker bellen die het voor je kan doen. Inbrekers weten namelijk hoe ze ouderen sloten kunnen openen en dat gaat veel problemen voor jou opleveren. Dus laat altijd sloten controleren. 

Ramen en deuren ok 

Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken die je zou moeten overwegen te laten checken, denk bijvoorbeeld aan ramen en deuren.  het kan zijn dat de verschillende sluiting systemen op en ramen de deuren niet meer goed functioneren, denk hierbij aan verschillende haken ook wel dievenklauwen genoemd. Laat ze gewoon checken dan weet je zeker dat het goed is.

Tips om inbraken te voorkomen 

Veel mensen denken dat het er alleen omgaat of sloten en afdichtingen op ramen en deuren in orde zijn wanneer ze een inbraak willen voorkomen. Maar je weet nooit hoe die zijn toch weer een manier vinden om binnen te komen. Het begint eerlijk gezegd niet met sloten maar met een aanleiding van ze naar binnen gaan. Het beste is dus om te zorgen dat geen dief naar binnen wil. Zorg er dus voor dat waardevolle spullen niet in het oog liggen. Wanneer je op vakantie gaat laat dan de buren de post uit de brievenbus halen en eventueel een licht aan ‘s avonds, die dan bijvoorbeeld met een app te bedienen is vanaf afstand.