Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om een appartement of huis te kopen in Oostenrijk. Dit kun je doen met of zonder makelaar, maar een ding staat vast: een huis kopen in Oostenrijk is zeker een goed idee. Wil je een mooie vakantiewoning om een vast vakantieadres te hebben? Wil je soms een lang weekendje weg naar een vast vakantieadres om te genieten van de natuur? Dan raden we aan om een huis te kopen in Oostenrijk via Romex Investements. We zetten hieronder enkele punten op een rij waar je op moet letten bij het investeren in een woning in Oostenrijk.

Huis kopen via Romex Investments

Romex Investments heeft al ruim tien jaar ervaring met het verkopen van appartementen in Oostenrijk. Tijdens het proces word je nauw betrokken en tijdens de aankoopprocedure word je goed begeleid. De woningen die zij ter beschikking hebben, zijn van alle luxe voorzien en hebben een modern design. Via Romex Investments koop je appartementen in onder andere Gerlos, Kaprun en Niederau.

Tweede woning kopen in het buitenland

Het kopen van een woning in het buitenland kan spannend zijn. Daarom raden we aan om dit via een makelaar te doen die daarin gespecialiseerd is. Doorgaans gaat het kopen van een woning in Oostenrijk in vier stappen:

  • Je droomt van een mooie vakantiewoning, maar je hebt nog geen idee wat je precies wilt
  • Je zoekt naar een woning of appartement die voldoet aan jouw wensen
  • Je kijkt (samen met een partij als Romex Investments) naar het beschikbare aanbod en kiest de gewenste woning uit
  • De aankoopprocedure begint en onder begeleiding van de makelaar koop je de woning

Waarom Oostenrijk?

Met een huis in Oostenrijk dat midden in de natuur zit kun je ’s winters lekker wintersporten en in de zomer mooie wandelingen maken, terwijl je een vertrouwd eigen plekje hebt als uitvalsbasis. Een plek waar je je elke vakantie thuis zult voelen. Daarnaast is Oostenrijk een prachtig land waar je zowel in de winter als zomer genoeg kunt beleven.