Kaprun is een plaats in Oostenrijk die zowel ’s zomers als ’s winters volledig in het teken staat van toerisme. Van perfecte sneeuwcondities op 3 kilometer hoogte en ongeveer 130 kilometer aan pistes, tot prachtige bergwandelingen doen en watervallen bezoeken: het hele jaar door vermaak je je prima in Kaprun. Boek via Romex-restate.nl eenvoudig een luxe 4- of 5-sterren appartement in Kaprun, boek een vliegticket of pak de auto en laad je batterijen op in Kaprun! Hieronder lees je wat je in de winter of zomer allemaal kunt beleven in dit plaatsje.

Wintersportvakantie in Kaprun

Als geliefd en populair ski- en sportgebied komen er jaarlijks veel Europeanen naar Kaprun; zelfs vanuit andere werelddelen. Dat laat wel zien hoe goed je je hier kunt vermaken in de winter. Het is namelijk een sneeuwzeker gebied met zo’n 30 bergtoppen. Of je nou een beginnende of ervaren wintersporter bent, er is plek voor iedereen. Voor beginners en families raden we de Maiskogelberg aan. Meer ervaren wintersporters kunnen op de gletsjers hun hard ophalen. Na afloop geniet je gezellig met z’n allen van het ruime aprés-skiaanbod. Ook werd er in dit gebied in 2010 het grootste Spa & Wellness Centre van Oostenrijk geopend.

Kaprun tijdens de zomer

Bij vakantie in Kaprun, of bij vakantie in Oostenrijk in het algemeen, denkt men gauw aan wintersport. Maar in de zomer is dit gebied net zo mooi en valt er net zo veel te beleven. Van watersport en tennis tot paragliden en mountainbiken. Zin in een dagtrip naar Salzburg? Of ben je meer van de uitdagende bergtochten? Er is in dit gebied genoeg te doen in de zomer. Onder het kopje must-see vllen de Sigmund Thun Klamm watervallen en Kaprun Castle – een prachtig middeleeuws kasteel. Appartementen van Romex Restate bevinden zich op een goede locatie om al deze bezienswaardigheden te kunnen bezoeken.