Waarschijnlijk ligt iedereen het liefste de hele zomer in een bikini met een kokosnoot op een wit strand ergens in een ver oord, maar helaas laat onze portemonnee dit niet altijd toe. Dit betekent echter niet dat jij niet op je vakantie kan genieten van wat luxe en heerlijk tot rust kan komen. Met een beetje creativiteit beleef jij een net zo’n lekkere vakantie, maar dan voor heel wat minder geld!

Blijf dicht bij huis

Voor een ontspannen gevoel hoef je echt niet vijf uur in een vliegtuig te zitten, dit kan je ook vinden dicht bij huis. Heb je al een gedacht om naar camping Veluwe te gaan? Waarschijnlijk sla je de meest mooie natuurgebieden dicht bij huis snel over, maar vaak is dit erg zonde. Bijvoorbeeld camping Veluwe geeft ontzettend veel mogelijkheden, denk aan fietsen in de omgeving of alle musea die daar in de buurt te vinden zijn.

Ga kamperen

Misschien schrok je al van het woord camping Veluwe en heb je een hekel aan kamperen, maar tegenwoordig bestaat er ook zoiets als glamping. Glamping kan je zo overdreven en zo primitief maken als je zelf wilt, dit kan dus ook erg budgetproof zijn. Zo kun je bijvoorbeeld je lekkere zachte handdoeken van thuis meenemen en slapen onder je dekbed in plaats van in een slaapzak. Ook door het meenemen van luxe toiletspullen ben je die gedeelde badhuizen op camping Veluwe zo vergeten. Glamping kan je ook bereiken door het maken van lekker eten. Maak een lekkere barbecue met lekkere vis en een bijpassende wijn en je haalt kamperen naar een hoger niveau.

Huur een tent

Naast standplaatsen heeft een camping zoals camping Veluwe ook ontzettend veel eigen tenten. Vaak zijn deze wat ruimtelijker en natuurlijk hoef je deze niet zelf op te zetten. Hierdoor valt er wellicht wat stress van je schouders en kan je nog meer ontspannen op vakantie. Dit is vaak natuurlijk wel wat duurder dan een eigen tent, maar alsnog een stuk goedkoper dan een vliegticket en een hotel!