Ga je binnenkort een dagje naar Nijmegen, maar woon je niet dichtbij? Overnachten in Nijmegen maakt jouw dagje weg helemaal af. Of je nu met je partner bent of met het hele gezin, voor iedereen is er een geschikt hotel in Nijmegen. Hartje centrum of toch net buiten de stad? Een luxe hotelsuite of een gezellig Bed & Breakfast? Om je een eindje op weg te helpen, hebben we onze aanraders voor je op een rijtje gezet. 

Hotel Blue

Als je op zoek bent naar een hotel in Nijmegen heb je ontzettend veel keuze. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Als je in het centrum wilt overnachten, kun je kiezen voor hotel Blue. Dit is een knus boetiekhotel met 30 kamers. Hotel Blue is gevestigd in een authentiek stadsgebouw, maar is van binnen zeker niet ouderwets. De kamers zijn namelijk in een modern design jasje gestoken, dit zie je terug in de kunst- en modegalerie bij de accommodatie. Ook is er een lounge, businesskamer, een tuinkeuken en een salon waar je hapjes en drankjes kunt bestellen. 

Hotel Manna

Ga je een romantisch weekendje weg met je partner om de liefde te vieren? Dan wil je vast en zeker in een luxe hotel slapen met alles erop en eraan. Hotel Manna is een luxesuite-hotel gelegen in het centrum van Nijmegen. Al het luxe en comfort is aanwezig voor het perfecte weekendje weg. Als je de deur uitloopt, bevind je je in het centrum van de oudste stad van Nederland. Naast lekker relaxen kun je ook nog eens heerlijk eten in het hotel. Manna Nijmegen heeft namelijk naam gemaakt met haar global food & fish restaurant. 

Bed & Breakfast

Naast de vele hotels vind je ook Bed & Breakfasts in Nijmegen. Bed & Breakfast zijn niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens persoonlijk. Je maakt soms vrienden voor het leven. Als je in het hart van Nijmegen wilt logeren kun je dit doen bij Opoe Sientje. Je overnacht op een boot in de Lindenberghaven. Je staat dus binnen een paar minuten in het bruisende centrum. Je kunt kiezen uit kamers met verschillende thema‚Äôs om zo de ervaring nog completer te maken. Ook ontvang je nog een lekker ontbijt met lokale producten.