hotel abbekerk

Scheveningen at the beach

Geplaatst op

Als je het hebt over Scheveningen at the Beach, dan moet je zeker in Scheveningen wel even duidelijk zijn. Hoewel, iedereen zal weten dat je dan doelt op het muziekfeest op het strand van Scheveningen – ter hoogte van de Strandweg 1- dat volgend jaar opnieuw gehouden zal worden. Aanvankelijk zou het muziekfeest dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden Covid-19 gooide echter roet in het eten. Hopelijk gaat de editie van 2021 wel door.

Niet het strandpaviljoen op het naaktstrand

De verwarring die kan ontstaan heeft te maken met het strandpaviljoen in Scheveningen, dat At The Beach heet. Dit is het paviljoen dat aan het naakt strand gelegen is en waar je prima terecht kunt voor koffie, lunch, een heerlijke borrel, diner en waar je ook al prima een feestje kunt vieren.

Prachtig evenement met moderne muziek en een hang naar nostalgie

Laten we ons richten op muziekfeest Scheveningen at the Beach. Er is overigens al een datum vastgelegd voor de volgende editie. Die moet plaatsvinden op 4 september 2021, als vanaf 15.30 uur weer een hoop bekende artiesten voor een ongekende sfeer zal zorgen op het toch al heerlijke strand in Scheveningen. Dat er een tweede editie zou komen van Scheveningen at the Beach, stond eigenlijk tijdens de eerste editie wel al vast. In 2019 kon het publiek tijdens Scheveningen at the Beach genieten van artiesten als Mambo, Van Dik Hout, 2Unlimited, Party Animals, Maxi Jazz, Gerard Ekdom, Snap en The Sunclub. Voor elk wat wils dus ook vooral met een duidelijke hang naar nostalgie.

Anderhalve meter afstand is geen optie tijdens Scheveningen at the Beach

De reacties op de eerste aflevering waren dermate positief, dat een tweede editie niet uit kon blijven. Wat dat betreft heeft het evenement alles in zich om een klassieker te worden met een vaste plek op de muziekagenda. Die zou op 21 september van dit jaar plaatsvinden. Maar ja, corona. En dan weet je het wel. Op anderhalve meter afstand van elkaar blijven lukt gewoon niet tijdens een dergelijk muziekfeest.

Krezip en Danny Vera zijn ondertussen al vastgelegd

Het is voor de organisatie van harte te hopen dat corona in 2021 onder controle is, dat er een vaccin is ontwikkeld of het virus zelf de aftocht heeft geblazen.  Die organisatie heeft daar wel al rekening mee gehouden, want ondertussen zijn de eerste artiesten voor Scheveningen at the Beach al vastgelegd. Wie op 4 september 2021 naar het strand in Scheveningen komt, die kan in elk geval rekenen op optredens van Danny Vera, de Zeeuwse band is bekend geworden door het televisieprogramma Voetbal Inside en de hit Roller Coaster. Tevens zullen Nielson en Krezip ook van de partij zijn. Daarmee borduurt de organisatie voort op de hang naar vroeger, gecombineerd met de artiesten van nu. Als de al vastgelegde artiesten de norm zijn voor de rest van de line-up, dan zal het muziekfeest ook in 2021 weer zeer de moeite waard worden. Binnenkort zullen ongetwijfeld meer artiesten bekend worden gemaakt die te gast zullen zijn in Scheveningen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de beste bestemmingen over de hele wereld en vind het perfecte hotel voor jouw volgende vakantie of zakenreis. Of je nu op zoek bent naar een romantisch toevluchtsoord aan het strand, een bruisend stadsverblijf of een rustig toevluchtsoord in de natuur, wij hebben het allemaal. Leer meer over de verschillende soorten accommodaties, van boutique hotels tot grote hotelketens, en vind de ideale plek om te verblijven die past bij jouw behoeften en budget. Ontdek ook handige tips en adviezen over het boeken van hotels, het plannen van je reis en het maximaliseren van je hotelervaring. Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of een nieuweling in de wereld van het hotelwezen, wij staan klaar om je te helpen de perfecte accommodatie te vinden voor een onvergetelijk verblijf. Begin je zoektocht naar jouw ideale hotelervaring hier op onze website en maak van je volgende reis een droomvakantie!

Contactgegevens

Via info @ hotelabbekerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden