De coronacrisis heeft er flink ingehakt en we zijn allemaal toe aan wat sensueel contact. Heb jij geen partner of wil je even helemaal los in privésferen? Showtime-agency geeft je de mogelijkheid om – buiten de controle van je eigen huis – te genieten van sensuele dames en heren tijdens een spannende striptease. Niet alleen voor vrijgezellenfeesten, ook voor de feestbeesten die alleen of in een kleine groep willen genieten van een spannende babe of lekkere hunk. 

Striptease en vakantievieren

We kennen allemaal de menselijke lusten die eens in de zoveel tijd de kop opsteken. En wanneer je geen fijne partner hebt om op terug te vallen, dan moet je creatief worden. En wat kun je dan beter doen dan een hotelletje boeken, een stripper uitnodigen en helemaal wegvallen in de levende lusten van het menselijke brein. Je mag niet alles met onze lekkere strippers doen, maar je gedachten kunnen we natuurlijk niet tegenhouden. Sluit de avond af met leuke toy of wat lotion in de ene hand en je gedachten op hol door onze sensuele stripper. Een fijne avond gegarandeerd. En in de ochtend sta je fris en fruitig op en kun je verder met je vakantie! Dat noemen we een en al genieten.

Lekkere babe of strakke hunk

De strippers van Showtime-agency.nl kunnen met hun striptease tippen aan al je stoutste verwachtingen. Wil je een sexy schoolgirl of ga je voor de machoman? De keuze is reuze! Laat je verwennen en ga helemaal op in het moment. Heb je specifieke wensen? Ook daarin kunnen ze je uitstekend faciliteren. Laat het weten bij je reservering of bel ze van tevoren eventjes op. 

Beste striptease van mijn leven

Na een uitvoerig gesprek met Kevin, de man achter Showtime Agency, werd al snel duidelijk dat de stripteases van zijn dames en heren tot de beste van Nederland horen! En dát wil wat zeggen. Veel van zijn babes en hunks zijn ook bekend van Nederlandse televisie. Wie wil nou niet zeggen dat ze verwend zijn door een bekende Nederlander?