Ben je trotse eigenaar van je eigen hotel, maar loopt het restaurant niet zoals je wilt? Zeker met de huidige corona crisis is het nogal een uitdaging om van je restaurant een hit te maken. Wij geven je graag tips om het restaurant in jouw hotel naar een volgend niveau te tillen. Zo kun je de gasten in jouw hotel nog meer verwennen!

De juiste apparatuur

Niks is belangrijker dan het hebben van de juist apparatuur in het restaurant. Als je niet beschikt over een grote koel- of vriescel, dan wordt al gauw lastig om alle producten vers te houden. Koelcellen en Vriescellen Geerlofs zijn producten die in jouw horecakeuken niet mogen ontbreken. Of je nu een kleine borrelkaart hebt of een compleet restaurant runt: eten vers houden is een belangrijk onderdeel van jouw professionele keuken.

Een goede inrichting

Bij het inrichten van een restaurant van een hotel is het belangrijk dat je een thema kiest. Dit thema kan aansluiten bij het eten wat je serveert, maar dit hoeft niet per sé. Een thema maakt het voor de gasten duidelijk dat je er tijd en energie in hebt gestoken en dat je het restaurant van jouw hotel net zo serieus neemt als de rest. Verder ziet het er verzorgd uit en straalt de juiste inrichting luxe uit.

Gastvrij zijn

De juiste bediening inhuren klinkt ontzettend logisch, maar dit is vaak nogal een uitdaging. Niet iedereen is geschikt om in een restaurant aan de slag te gaan, zeker niet in een hotel. In een hotel is het namelijk van belang dat je diverse talen kunt spreken. Gastvrij zijn is ontzettend belangrijk en dit kun je stimuleren door een grote talenkennis.

Succes met het opzetten of renoveren van het restaurant in jouw hotel!