Door sommige mensen wordt de druk op werk zo hoog ervaren dat dit kan leiden tot een burn-out. Hierdoor is het belangrijk dat werknemers de nodige rust nemen en activiteiten doen die hen helpt te ontspannen. Je kan hierbij denken aan na het starten van zakelijk leasen de auto te pakken en te reiden naar een plek waar je tot rust kan komen. Een van deze plekken waar je gegarandeerd bent van rust is Abbekerk. Na het werk op vrijdagmiddag met je leaseauto naar een rustig dorp rijden in Nederland kan er namelijk voor zorgen dat je weer opgeladen wordt en met frisse energie aan je nieuwe week kan beginnen.

Geschiedenis

Nu hoor ik je al denken: Abbekerk? Daar heb ik nog nooit van gehoord. Echter is ook Abbekerk een plaats met een rijke geschiedenis. Zo komt de naam van een familie die een kerk zou beheren waarvan de achternaam Van Abben was. Naast de oorsprong van de naam, staat er tot de dag van vandaag nog een ‘regthuys’ in Abbekerk die terug stamt uit 1584. Voor de geschiedenisfanaten is er dus zeker het een en ander te bezoeken. Echter is het ook voor overwerkte zakenmannen een goede plek om zich terug te trekken.

Weg uit de drukte

Maar waarom? Hoor ik je al denken. Abbekerk is een goede plek voor zakenmannen, omdat het je volledig wegtrekt uit de drukke randstad. Het zorgt ervoor dat je je even zorgen kan maken over andere dingen dan je werk. Je hoeft dan niet meer na te denken over dingen zoals: ga ik een bedrijfswagen leasen of niet? Je kan je dan focussen op dingen als: waar heb ik zin in om te eten en hoe zorg ik dat ik vandaag tot rust kom? Zo’n plek zorgt er op die manier, ondanks dat het onbekend is, voor dat men daadwerkelijk tot rust komt en het voelt daarom ook vaak als ontlading.

Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat of je zo’n weekend nodig hebt. Zorg ervoor dat je jezelf regelmatig vraagt of je even een stapje terug moet nemen, zodat je voorkomt dat je ineens met een burn-out thuis zit.