Wil je samen met het gezin een aantal dagen weg? Veel mensen zijn in dit geval geneigd om naar het buitenland te gaan. Dat is helemaal niet nodig! Nederland heeft namelijk genoeg mooie plekken te bieden. Plekken waar je samen met je gezin kunt ontspannen en nieuwe dingen kunt zien. De Beekse Bergen is hier een goed voorbeeld van. In deze blog vertellen we je hier meer over.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een prachtige dierentuin in Hilvarenbeek. Deze dierentuin is echter anders dan anders. Hier sta je oog in oog met leeuwen, giraffen, paardantilopen en andere wilde dieren. En dat allemaal vanuit je eigen auto! Met je auto doorkruis je de safari (ramen en deuren dicht, dus!). Op eigen tempo geniet je van de natuur en de wilde dieren om je heen. Beleef samen spannende momenten wanneer één van de giraffes besluit om je auto van dichtbij te komen bekijken. Via Uitmetkorting.nl krijg je een mooie korting op de entree tot dit safaripark. Op dit moment is er specifiek een korting voor de Beekse Bergen.

Overnachten Beekse Bergen

Hebben jullie genoten van de safari? Er is nog zoveel op het park te doen dat het aan te raden is om een overnachting te boeken. Jullie kunnen letterlijk tussen de dieren slapen door een overnachting in het Safari Resort te boeken. Boek een luxe vrijstaande lodge of ga back to basic en kies ervoor om samen te gaan kamperen. 

Spelen bij de Beekse Bergen

Ook de volgende dag is er genoeg te doen tijdens jullie verblijf bij de Beekse Bergen. Naast het bekijken van wilde dieren, zijn er ook meer dan voldoende speelmogelijkheden voor kinderen. Bij mooi weer is het leuk om als gezin te gaan waterfietsen. Even relaxen terwijl de kinderen aan het spelen zijn? Bezoek dan het strand! 

Hoe zorg je ervoor dat de kinderen zich tijdens de autorit vermaken?

Met kinderen in de auto is vaak een uitdaging. Vooral jonge kinderen weten zich niet altijd te vermaken en dat zorgt al snel voor ‘gejengel’. Neem daarom een aantal leuke auto spelletjes mee of zorg voor een tablet met voldoende filmpjes en/of games.