hotel abbekerk

Voor iedereen vakantie

Geplaatst op

Ben je iemand die het goed voor elkaar heeft? Een aantal keer per jaar op vakantie kan? Wat fijn! Door vakantie kun je je werk even een aantal weken loslaten en ontspannen. Ook is dit heel erg fijn voor families. Hierdoor heb je veel meer qualitytime met je kinderen, maar ook met je partner. Echter is vakantie niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen in buitenlandse landen, waar ze het slechter voor elkaar hebben, kunnen helemaal niet op vakantie. Ze kunnen vaak niet eens naar school en rondkomen is zelfs al heel moeilijk. Hierdoor zullen de kinderen dagenlang moeten werken, om te helpen. Maar er zijn een aantal organisaties die ervoor zorgen dat deze mensen en kinderen hulp krijgen. Een organisatie hiervoor is Cordaid. 

Cordaid 

Cordaid is een van de vele organisaties en verenigingen die helpt om mensen een onderdak, veiligheid en eerste levensbehoeftes te geven. Cordaid helpt mensen die in diepe armoede zitten, getroffen zijn door onrecht, oorlog of natuurrampen. Door middelen helpt Cordaid de mensen en kinderen een toekomst te bieden. Dit kunnen ze doen door onderdak te geven of door scholen te bouwen waar kinderen heen kunnen om zich te ontwikkelen, te leren lezen en schrijven. 

Donaties 

Wil je helpen? Dan kun je het beste geld doneren aan organisaties en verenigingen als Cordaid. Hierdoor zal het voor de kinderen gemakkelijker worden om naar school te kunnen en een vakantie te kunnen krijgen. Bovendien hoeven zulke verenigingen of organisaties geen belasting te betalen over donaties. Dit komt doordat ze onder de ANBI vallen. Door de ANBI kunnen organisaties als Cordaid de donaties voor de volle 100% benutten. Dit is heel erg goed nieuws, door de ANBI hoeven deze organisaties zich dus geen zorgen te maken dat ze het moeten doen met meer donaties, doordat ze er belasting over hoeven te betalen. Dat hoeft vanwege de ANBI dus niet.  

ANBI staat voor algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat de ANBI voor iedereen is. Bovendien mogen donateurs aan een ANBI, onder bepaalde voorwaarde, hun donaties aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dat is toch geweldig? Doneer jij ook, om samen te werken aan een betere wereld? Waar voor iedereen vakantie bestaat. 

Gerelateerde berichten

Luxe genieten op Ibiza: De ultieme accommodatie opties

Ibiza staat bekend om zijn weelderige landschappen, bruisende nachtleven en adembenemende stranden. Voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe...

Lees meer

Over ons

Ontdek de beste bestemmingen over de hele wereld en vind het perfecte hotel voor jouw volgende vakantie of zakenreis. Of je nu op zoek bent naar een romantisch toevluchtsoord aan het strand, een bruisend stadsverblijf of een rustig toevluchtsoord in de natuur, wij hebben het allemaal. Leer meer over de verschillende soorten accommodaties, van boutique hotels tot grote hotelketens, en vind de ideale plek om te verblijven die past bij jouw behoeften en budget. Ontdek ook handige tips en adviezen over het boeken van hotels, het plannen van je reis en het maximaliseren van je hotelervaring. Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of een nieuweling in de wereld van het hotelwezen, wij staan klaar om je te helpen de perfecte accommodatie te vinden voor een onvergetelijk verblijf. Begin je zoektocht naar jouw ideale hotelervaring hier op onze website en maak van je volgende reis een droomvakantie!

Contactgegevens

Via info @ hotelabbekerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden